Aktuelle utstillinger:

 

Cathrine Muryn
Maleri
20.06.2020 - 02.08.2020
Galleri Røed Jeløy

Åpning 20. juni kl 13.00

Cathrine Muryn har bodd og arbeidet i Barcelona i 12 år, men er nå bosatt på Nesodden. Hun har gjennom mange år stilt ut i Catalonia og Frankrike, og har bilder i samlinger både i Barcelona og Bordeaux, blant annet hos Lluís Peñuelas Reixach, generalsekretær ved Gala-Dalí-stiftelsen.

Kunststudiene har hun fra Nydalen Kunstskole i Oslo (1994–2001), og senere Metàfora, Tallers D’Art Contemporani i Barcelona.

Kunstkritiker og kunstner Christophe Massé fra Bordeaux skriver dette om hennes kunst:

«Bildene til Cathrine Muryn bærer lys og intensitet som kommer fra en viss tilbakeholdenhet, sammen med en kraftfull ekspressivitet. Nøling kombinert med frihet og håndverk, som forsvinner når det når kanten av lerretet... Alle lagene med maling tilbyr en å synke inn i verket.. Jeg er fullstendig på innsiden av et landskap av maling over et annet landskap av maling, som ligger over enda et landskap av maling... og så videre, nesten i det uendelige».

*

Randi Strand
Maleri og grafikk
20.06.2020 - 02.08.2020
Galleri Røed Jeløy

Åpning 20. juni kl 13.00


– Jeg henter inspirasjon fra sanger, musikk og dikt; i det usagte – det jeg kan høre mellom linjene – eller det jeg kan finne som en stille hvisken i et dikt. Jeg går meg vill i tekster eller musikk som vekker inspirasjon og fantasi, og som jeg til sammen oversetter i et eget formspråk. Jeg fanger drømmer som får meg til å reflektere over eget og andres liv, og som blir en abstrakt fremstilling av verden rundt meg.
Teknisk arbeider jeg ofte med foto som bakgrunn for bildene, sammen med collage, akrylmaling, oljemaling, oljestift, mixed media og litografi. Jeg eksperimenterer med forskjellige teknikker som til sammen blir mitt eget uttrykk.

Randi Kristin Strand er født og oppvokst i en liten bygd i Valdres med et par hundre sjeler. Som 17-åring flyttet hun til Oslo, hvor hun utdannet seg som grafisk designer og etter hvert startet designbyrået Blanke Ark, som hun drev i 23 år. Hun solgte byrået i 2012 og har nå atelier i Drammen.

Randi Kristin Strand har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland, er representert ved flere større gallerier og har et stort publikum.

Galleri Røed Jeløy

Åpningstider i utstillingsperioden: 
tirsdag - søndag kl 11- 17

 

Røed Gård, Røedalleen 26, 1519 Moss.
Tlf 93460308, post@galleriroed.no

 

Cathrine Muryn: Maleri
Randi Strand: Maleri og grafikk

Galleri Røed Jeløy, Røed Gård, Røedalleen 26, 1519 Moss. Tlf 934 60 308, post@galleriroed.no

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon